Recept na domácí čokoládové košíčky plněné arašídovým máslem známé jako Reeses. Recept je opravdu jednoduchý a chutnají božsky!
Neuvěříte, dokud neochutnáte. Božská kombinace chutí, na kterou si vypěstujete závislost rychlostí blesku a jediný čokoládový košíček nezůstane nesnězený. Tak zrovna takto lze charakterizovat božské čokoládové košíčky plněné arašídovým máslem známé jako Reeses. Americká sladkost si získala milióny věrných zákazníků po celém světě. Ovšem s jejich sehnáním to není příliš jednoduché a cenově taky nepatří zrovna mezi levné sladkosti. Naštěstí pro nás si plněné košíčky podobné oblíbeným Reeses můžeme udělat i doma. S jezením moc dlouho neotálejte, pokud nebydlíte sami, můžete se vám stát, že už žádné Reeses nezbydou!
1. Tabulky čokolády rozpustíte ve vodní lázni.
2. Do papírových košíčku nalijte trochu rozpuštěné čokolády (zbytek čokolády si nechte na dodělání košíčků).
3. Až zatuhne čokoláda v košíčcích, přidejte doprostřed burákové máslo.
4. Přidejte další vrstvu rozpuštěné čokolády, tak abyste překryli vrstvu arašídového másla.
5. Nechte zatuhnout, vychladnout a můžete podávat. Dobrou chuť!
Autorka receptu: Martinka Kořenková